Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Ένα χρόνο μετά...


...και τίποτα δεν έχει αλλάξει!
(Το σημείωμα, προφανώς γραμμένο απο σχετικά καινούριο και κατ' επέκταση πολύ αθώο και απελπισμένο φοιτητή ψυχολογίας Παντείου, είναι καρφιτσωμένο μαζί με τις ανακοινώσεις για τις ύλες των μαθημάτων στη γραμματεία μας!)

4 σχόλια:

Nathalie είπε...

Κανένας δεν την παλεύει στην εξεταστική βλέπω.. Κι εμείς που έχουμε air-condition τα είδαμε τα χαΐρια μας!Τουλάχιστον ο καιρός της εξεταστικής προσφέρεται για πολλά πράγματα μιας και ως γνωστόν προκειμένου να μη διαβάσεις μπορείς να κάνεις τα πάντα (να βλέπεις ταινίες, να μαγειρεύεις, να διαβάζεις λογοτεχνία, να κάηνεις δουλειές του σπιτιού, να βγαίνεις απ'το σπίτι απόγευμα και να γυρνάς πρωί.. Μέχρι και το δωμάτιό σου να φτιάξεις - που λέει ο λόγος!) Είναι ένα πολύ δημιουργικό κωλοβάρεμα..

SnoW-wHite είπε...

Αυτή είναι η πρακτική που ακολουθεί κανείς με πολύ μεγάλη επιτυχία(μέχρι τώρα το σπίτι μου άστραφτε μόνο στην εξεταστικη), μέχρι να αποφασίσει ότι ηρθε η καταραμένη ώρα να πάρει πτυχίο! Στην περίπτωση αυτή αφενός γαμιέται το σύμπαν, κι αφετέρου, στη δική μου περίπτωση τουλ, το μόνο άλλο που κάνω είναι να βλέπω ταινίες τα βράδια(με το αγόρι απο την αλλη άκρη της ηπείρου) και να διαβάζω κανα βιβλίο! :(

Julie είπε...

to pan einai to aggouri
to paidi zorizontan enw h filh sou sth patra ( moi :D ) drosizontan apo to aggouraki pou mas ekanan dwro oi kathhghtes "D

SnoW-wHite είπε...

Έτσι,άλλη εξυπηρέτηση στην Πάτρα,άλλο το service! :Ρ Πότε τελειώνετε εξεταστική εσείς,να μπείτε σ' ενα ρημαδοτρένο να έρθετε?