Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

Καύσωνας-Φοιτητές Παντείου=1-0!!!!!


Έχει ζέστη. Το ξέρουμε όλοι. Και μερικοί από μας έχουμε και εξεταστική. Που είναι από μόνο του κακό πράγμα.

Είναι μεσημέρι. Είμαστε έξω από μια αίθουσα της Παντείου. Και είμαστε πολλοί. Δεν ξέρω γιατί τέτοιος ξαφνικός ζήλος. Το έτος μου ήταν όλο εκεί πάντως. Η αίθουσα χωράει γύρω στα 70 άτομα. Είμαστε καταφανώς περισσότεροι. Μπαίνουμε. Όσοι προλαβαίνουμε καθόμαστε. Προφανώς δεν υπάρχει κλιματισμός. (Ο επιτηρητής βέβαια υποστήριζε σθεναρά ότι όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι και στο τέρμα.) Τα παράθυρα κλειστά. Έρχεται η καθηγήτρια. Είναι έξαλλη που είμαστε τόσο πολλοί και δεν έχουμε κενό κάθισμα ανάμεσα μας . για κάποιο παντελώς άγνωστο λόγο έχει την πεποίθηση ότι αν ανοίξει άλλη μια αίθουσα(χωρητικότητας 30 ατόμων), θα χωρέσουν όλοι οι όρθιοι και θα μας αραιώσει κιόλας. Μας κοιτάει άγρια και μας λέει:

-Δε θα κάτσω εγώ να διορθώνω μες στη ζέστη αν δεν είμαι σίγουρη ότι έχετε γράψει σε σωστές συνθήκες(=με κενά, όχι με θερμοκρασία κάτω από 40 βαθμούς)

Φυσικά δε μπορούμε να αραιώσουμε. Γράφουμε λοιπόν έτσι, με θερμοκρασία 40+, κάνοντας όπως όπως αέρα, με λιποθυμικές τάσεις κτλ.

Μετά το τέλος της εξέτασης μάθαμε ότι όσοι δε χώρεσαν στην άλλη αίθουσα(και δεν κάθισαν στα περβάζια της δικής μας), έγραψαν όρθιοι σε μια άλλη. Και για μια ακόμα φορά το πρόβλημα της καθηγήτριας ήταν η εγγύτητα των φοιτητών.

-Δεν το δέχομαι, σαν καθηγήτρια πανεπιστημίου, να είναι η κόλλες των συμφοιτητών σας στο οπτικό σας πεδίο!

Θέλω να είμαι ευγενική. Αλήθεια. Έχω και μια παιδεία από το σπίτι μου. Αλλά άντε και γαμήσου! Γράφω με 43 βαθμούς, και ίσως όρθια! Και το μόνο που σε πειράζει είναι αν βλέπω την κόλλα του διπλανού μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Περιμένεις την ώρα της εξέτασης να δεις ότι δε χωράνε οι φοιτητές σου; Και τους ειρωνεύεσαι και τους αγριεύεις κιόλας; Πόση πλάκα θα έχει να λιποθυμήσουν 2-3. Τότε να δούμε!

Υ.Γ.: Το ΣΕΜΦΕ κλείνει αύριο και μεθαύριο λόγω καύσωνα. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι προφανώς.

*&#$%%@!$%%^&&*%%$#@@$$%^&*~#$%%&&*

7 σχόλια:

SnoW-wHite είπε...

Πρέπει να προσθέσω και το σχόλιο της συμφοιτητριας που μας μετέφερε την "όρθια" εμπειρια της.
"Επρεπε απλα να την κοιταξει(την καθηγήτρια) στα μάτια και να της πει: Σκάσε. Απλά σκάσε!"
Γιατι είμαστε τόσο πολιτισμένοι?

exilio είπε...

Ποπο...μιλάμε αυτό ήταν του μάτσ!

Τραγική κατάσταση!

Μπορεί κάποιος να κλείσει την θέρμανση lol?

exilio είπε...

*να προσθέσω...πιάσιμο απο το μαλλί και χτύπημα στον τοίχο!! ^^

Nathalie είπε...

Na erxomai egw kai na vrizw? Etsi ki alliws de boroun na me timwrhsoun me kanena tropo. Ante na me diwksoun.. E kala siga to pragma! Ypomonh fantastikh V. Etsi ki alliws eisai fantastikh!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας λθπηθεί κάποιος γαμώ την τύχη μου!!!Τα νεύρα μου!!Πόσο παιδιά ενός κατώτερου Θεού είμαστε?
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ :-(

Αρίστη είπε...

Η ΣΕΜΦΕ γελάει με τα χάλια σας! Χε χε!

Πάντως κι εμείς έχουμε γράψει εξεταστική εαρινών (πήγα να πω Ιουνίου αλλά γράφαμε Ιούλιο) σε αμφιθέατρο με κλιματισμό, μόνο που ήταν ρυθμισμένο στο ΖΕΣΤΟ! Είχε χαλάσει και δεν έφτιαχνε! Και σιγά μη βρίσκαμε άλλη αίθουσα ή αναβάλλαμε την εξέταση! Εκεί! Να σκάσουμε! Σαν τα ποντίκια! Οι επιτηρητές βέβαια είχαν βγει στην πόρτα για να μην πεθάνουν οπότε μπορεί να λιώσαμε από τη ζέστη αντιγράψαμε όμως ψιλοχαλαρά! ;-)

Αυτό που λέει η Nathalie είναι καλή ιδέα! Να έρθουμε μερικοί άσχετοι να τους κράξουμε;

Υ.Γ. Τι γίνεται ρε παιδιά με το word verification; Σήμερα μου λέει tohot!!! lol

Μπουρδουμπλούμ.... είπε...

Αντιμετώπισα τον καύσωνα με ένα ωραιότατο 6ωρο στην παραλία,και δεν κατάλαβα από ζέστη...κατάλαβα όμως από κάτι ωραιότατα καψίματα(τι να σου κάνει το έρημο τ αντιηλιακο?) που έχω στο πρόσωπο,τους ώμους και την πλάτη! Ξινή μου βγήκε η αντιμετώπιση! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!