Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

Εδιμβούργο,(σχεδόν)τρεις μήνες μετά ή Πως να καταλάβετε ότι κάποιος είναι πολύ αναβλητικός!Σοφία που μαζεύτηκε τους μήνες που πέρασαν από τότε που ήρθα στα ξένα:


-Ηλίθιες γραμματείες πανεπιστημίων υπάρχουν παντού. Η Πάντειος θα ήταν περήφανη για την ανοργανωσιά ορισμένων μελών του προσωπικού του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.


-Έχω πρόσβαση σε 5 Pc-labs!Έχω πρόσβαση σε 5 Pc-labs!!!!


-Μας έχουν πήξει στα μαθήματα μεθοδολογίας!Και ο μέσος Βρετανός απόφοιτος ψυχολογίας δεν έχει φάει τα νιάτα του μαθαίνοντας τις θεωρίες του Πιαζέ.


-Υπάρχουν Σκωτσέζες που τις λένε Morag! Τις καημένες.


-Κάνει κρύο!Και την Κυριακή χιόνισε κιόλας. Αλλά αν έβαζες το κλίμα της Αθήνας στο Εδιμβούργο θα είχες την καλύτερη πόλη του σύμπαντου!


-Η πόλη έχει ποτάμια και όλα είναι πράσινα και είναι λίγο σαν να ζεις στο Harry Potter(εκτός αν είναι Σάββατο βράδυ και βρεθείς μπροστά από ένα συγκεκριμένο ΑΤΜ στην George IV Bridge, που οι ημίγυμνες, κακόγουστες, κόκκινες από το κρύο και το αλκοόλ Βρετανίδες σε βγάλουν από το παραμύθι σου!)


-Στη γειτονιά μου μυρίζει φασόλια. Και το ξέρεις ότι δεν είναι φασόλια( εκτός αν κάποιος φτιάχνει φασολάδα σε ένα τεράστιο καζάνι), αλλά δεν ξέρεις τι στο καλό είναι που μυρίζει έτσι,και ώρες ώρες είναι πολύ ενοχλητικό.


-Έκτος από τις τεμπέλες γραμματείς, εξίσου διεθνές φαινόμενο φαίνεται να είναι το υδραυλικός που δεν έρχεται την ώρα που έχετε συμφωνήσει. Ούτε τη μέρα που έχετε συμφωνήσει.


-Και οι Πορτογάλοι φτιάχνουν μπακαλιαροκροκέτες από παστό μπακαλιάρο.


-Δεν έχω φάει ακόμα deep-fried mars bar! Αίσχος!


-Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επιβεβαιώσουν όλα μα όλα τα αρνητικά στερεότυπα που έχεις για μια εθνική ομάδα μέσα σε μερικές ώρες!


-Δε μπορώ να βρω δουλειά το κέρατό μου! Το αποκορύφωμα ήταν η ατάκα:”Do you know how to use the coffee machine?Because we need someone to be fluent at the coffee machine!” για να με προσλάβουν σε καφέ-τρύπα!


-Για το τέλος μια υπόσχεση(ή απειλή, ο καθένας το παίρνει όπως θέλει!).Ο Μπετατζής επιστρέφει!Σύντομα!Πολύ σύντομα! Η διακρατική συνεργασία για τη δημιουργία του λογοτεχνικού αριστουργήματος επεκτείνεται και εντός ολίγου το πρώτο μέρος του sequel του Στροβιλιζόμενου Μπετατζή θα είναι στις οθόνες σας!Μουαχαχαχαχαχα!


2 σχόλια:

deadendmind είπε...

Επίσης, οι ντόπιοι ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ! Κυκλοφορούν με παλτό και σαγιονάρα, μπότα και ξώπλατο, πάνινα παπούτσια μέσα στη βροχή, με κοντομάνικο όταν βρέχει και φυσάει. Μόνο που τους βλέπεις ανατριχιάζεις!

SnoW-wHite είπε...

Όντως, οι απίστευτοι, δεν κρυώνουν! Το μπρατσάκι έξω με τους 5 βαθμούς και το χιονόνερο!