Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008

Sister


(Η ιστορία ως τώρα:
1.Lust, bloody lust
2.Every night I burn
3.I rush into the secret house
4.And all the children are insane
5. I will follow you into the dark
6.Love and marriage
7.Daddy's little girl
8.I found no people for killing time, so I found time for killing people
9.Lonely people burn like candles
10.Dreaming of screaming
11.Tears For Fears
12.This vicious cabaret
13.Living is a problem because everything dies...
)


Υπάρχει στην πόλη μια πλατεία στην οποία μπορεί κανείς να βρει ότι ζητήσει. Ο Αντώνης είχε βρεθεί εκεί για πρώτη φορά λίγες μέρες μετά τη φυγή της Μυρτώς είχαν έρθει στην Αθήνα εκδρομή με το σχολείο και το είχαν σκάσει με τον κολλητό του για να φτάσουν εκεί. Ο φίλος του πλήρωσε τότε την πρώτη του πουτάνα . Ο Αντώνης δεν είχε μαζί του αρκετά λεφτά για να κάνει το ίδιο, οπότε αναγκάστηκε να τον περιμένει στα σκαλιά ενός μικρού ετοιμόρροπου ξενοδοχείου μέχρι να τελειώσει. σκεφτόταν την αδερφή του. Την αγάπαγε. Το ήξερε από μικρός ότι ήταν υιοθετημένη. Και δεν καταλάβαινε γιατί εκείνη το είχε κάνει τόσο μεγάλο θέμα όταν το έμαθε. Τη σκέφτηκε γυμνή. Ήταν τόσο όμορφη. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να τη μισήσει. Συνέχισε πάντα να τη βλέπει στις πιο άγριες σεξουαλικές του φαντασιώσεις, όμως του είχε καταστρέψει τόσο πολύ τη ζωή που το μόνο που ήθελε ήταν να την εκδικηθεί.

Όταν έφυγε από το σπίτι, οι γονείς του αιφνιδιάστηκαν και σοκαρίστηκαν. Άρχισαν να την ψάχνουν. Κι όταν τη βρήκαν και έμαθαν ότι δε μπορούν να τη φέρουν πίσω με τη βία γιατί ήταν πια ενήλικη τρελάθηκαν. Για χρόνια δεν τον άφηναν να βγει από το σπίτι παρά μόνο για να πάει στο σχολείο ή το φροντιστήριο, τον πίεζαν για τους βαθμούς του και γενικά τον έπνιγαν. Και όταν τελικά πέρασε στην Ιατρική στην Αθήνα, του δήλωσαν πως δε θα του δώσουν ούτε φράγκο αν τολμήσει να πάει σ’ αυτή την καταραμένη πόλη που έκλεψε την αδερφή του. Δεν τον ένοιαξε. Έφυγε και βρήκε δουλειά. Η οικοδομή όμως δε συνδυαζόταν ιδιαίτερα με την σχολή. Η γνωριμία του με τον Α. ήταν σωτήρια. Μέχρι τότε είχε προλάβει να μισήσει τόσο πολύ τον κόσμο που δεν του στοίχιζε τίποτα να γίνει πληρωμένος δολοφόνος. Το μόνο που ζήτησε από τον Α. ήταν να εντοπίσει πάλι την αδερφή του. Δεν ήξερε τι θα έκανε όταν την έβρισκε. Κι όταν έφτασε αυτή η στιγμή και την είδε ξανά μετά από τόσο καιρό, θυμήθηκε εκείνη τη φορά , στην πλατεία των θαυμάτων, που δεν είχε να δώσει μόνο αυτό που ήθελε εκείνος. Και πήρε την απόφαση του.(Διαβάστε το τέλος της ιστορίας εδω.)

4 σχόλια:

deadendmind είπε...

Ooooh, flashback! :-)

Ωραία συνέχεια!

Nathalie είπε...

Ade na doume pws 8a teleiwsei..

SnoW-wHite είπε...

Πραγματικά,για να δούμε πως θα τελειώσει! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情趣用品,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友