Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

Τι μάθατε σήμερα, παιδάκια;










Η δουλειά σερνόταν και σημερα. Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό, αλλά λέμε. Σήμερα όμως, περάσαμε την ώρα μας με μια πάαααρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους φίλτατους συναδέλφους. Ή μάλλον, το σύνολο των φίλτατων συναδέλφων έψαχνε να βρει που να κοπανηθεί, σαν αντίδαση σ' αυτα που έλεγε ο ένας, ο μοναδικός,ο μέγας λάτρης των γυναικών!Να λοιπόν τι μάθαμε σήμερα:
-Ο όρος "μεσημέρι" ισχύει μόνο για τη χρονική στιγμή απο 12.00.00 μέχρι 12.00.59. Μετά είναι απόγευμα. Και είναι δείγμα της ελληνικής νοοτροπίας ότι θεωρούμε μεσημέρι τις 15.00!Είμαστε ρεμάλια και τεμπελχανάδες!Φτουουουου μας!
-Σε περίπτωσση βιασμού, μάλλον φταίει η γυναίκα. Ποιός της είπε να κυκλοφορεί έτσι προκλητικά ντυμένη;(Ο ίδιος συνάδελφος είπε ότι το ανοιχτό παπούτσι είναι προκλητικό!) Τα στερημένα αγόρια δε μπορούν να αντισταθούν στις ορμές τους.Όταν η διπλανή συνάδελφος πρότεινε στον όποιο στερημένο να πάρει καμιά ταινία και να ξεχαρμανιάσει μόνος του, ο μέγας λάτρης τον γυναικών είπε πως χρειάζεται ποικιλία.Η απάντηση ήταν, φυσικά,"Ας αλλάξει χέρι!!!!!!!"!!!!
-Οι γυναίκες βάφονται αποκλειστικά και μόνο για να αρέσουν στους αντρες και ποτέ για τον εαυτό τους. Εγώ που δε βάφομαι μάλλον είμαι φεμινίστρια.(Να βγω να κάψω τα σουτιέν μου στο Σύνταγμα;)
-Οι άντρες έχουν υψηλότερο IQ ως σύνολο και είναι πάρα πολύ πιο ικανοί. Από αυτό προκύπτει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες επιστήμονες ούτε θα υπάρξουν ποτέ.
-Οι γυναίκες θέλουν οι άντρες με τους οποίους κάνουν σχέσεις να είναι ανώτεροι τους και κατα συνέπεια,στη μεγάλη τους πλειοψηφία παντρεύονται για τα λεφτά. (Εν ολίγοις όλες είμαστε τσούλες.) Στις έντονες ενστάσεις μας, ο μέγας λάτρης των γυναικών, απάντησε:"Εγώ πολύ θα ήθελα να ήμαστε ίσοι, αλλά αφού δε μπορείτε,τι να κανουμε;"


Εγώ πάντως θέλω τη μαμά μου!

6 σχόλια:

Carrie Vs Bridget είπε...

Λοιπόν, είτε τον ξέρω αυτόν το συνάδελφο, είτε θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή παρέα με τον κολλητό μου! lol
Κάτι τέτοια ακούω κι εκνευρίζομαι! Άντρες! Τι περιμένεις! ;-)

elgalla είπε...

Είσαι μια φεμινίστρια Χιονάτη!Πολύ μ'αρέσει!Κάψιμο ο συνάδελφος, κάψιμο!!!:-D

ZlatkoGR είπε...

Δεν υπάρχει θέμα. Δώσε μου απλά το όνομα του και τη διεύθυνσή του.

Θα τα κανονίσουμε όλα...

:-D

SnoW-wHite είπε...

#carrie:Μπαααα! Όχι άντρες. Αυτός ο άντρας και μερικοί σαν αυτόν χαλάνε την πιάτσα νομίζω! Γκρρρ!
#elgalla: Σαφώς, σαφέστατα. Έχω στην υποψία ότι σε επόμενη φάση θα γίνω και λεσβία! :-Ρ
#zlatko: Σωτήρα μουουουουουου!(Για να αποδειχτεί οτι ούτε τον εαυτό μας δεν είμαστε ικανές να υπερασπιστούμε!)

abbax είπε...

o typos kravgazei: "epivevaioste me! pidikste me gia na nioso antras! i mama mou de me xaidepse arketa!"
kai tetoia...

Ανώνυμος είπε...

It's fucking great LOL!!!
Love it!!!
Jangel (sorry alla bariemai na ftiaxnw logariasmous kai mlks!!!)